چرا رتبه‌ی ۱#، ۱۸ برابر ترافیک بیشتری از رتبه‌ی ۹# دریافت می‌کند؟

ساخت وبلاگ
 

توزیع CTR در Google SERP

تمامی صاحبان وب‌سایت‌ها برای دستیابی به رتبه‌ی اول گوگل تلاش می‌کنند. هیچ وقت از خودتان پرسیده‌اید که چرا هیچ­کس رویای رسیدن به رتبه‌ی پنجم یا حداقل رتبه‌ی نهم را ندارد؟ اول بودن چه مزیت خاصی دارد؟

قضیه این است که CTR (نسبت کلیک به نمایش) برای رتبه‌ی ۱#، ۱۸ برابر بیشتر از CTR رتبه‌ی #۹ است! این حقیقت به آن معنی است که رتبه‌ی ۱# بازدیدکننده‌ها و پول بیشتری به دست می‌آورد، پس امکانات بیشتری برای ارتقای برند خود خواهد داشت.

بیایید به حقایق آشکار آمار و ارقام، نگاهی بیندازیم:

اهمیت شماره یک بودن در گوگل آشکار است. نگاه مختصری به تصویر بالا کافی است تا متوجه شویم که وب‌سایت‌های رتبه یک مزیت بزرگی نسبت به رقیبان زیر خود دارند.

همان‌طوری که مشاهده می‌کنید، رتبه‌ی ۱# میزان ۵۸/۳۲% ترافیک طبیعی را از گوگل دریافت می‌کند، در حالی که رتبه‌ی ۹# تنها از ۸۶/۱% برخوردار می‌شود. این به چه معنی است؟ یعنی مثلاً ۱۰۰۰ کلیک روی رتبه‌ی ۱# می‌گیریم و فقط ۵۷ کلیک برای رتبه‌ی ۹# داریم. و تازه این بازدیدکنندگان برای شما رایگان به دست آمده است. تفاوت چشمگیری است، این‌طور نیست؟

 
و اگر از رتبه‌ی ۹# به ۱# ارتقا یابید، ترافیک شما چطور افزایش می‌یابد؟

و تازه این تنها برای یک کلیدواژه است! فقط تصور کنید که در صورت اجرای یک استراتژی مناسب برای سئو به چه میزان ترافیک خود را افزایش می‌دهید.

پس انتشار ۴ مقاله‌ی جدید، هر یک حاوی ۱۰۰۰ کلمه و حدود ۲۰ کلیدواژه به صورت ماهیانه بر روی وب‌سایت شما، هر ماه ۴ * ۲۰ = ۱۰۰ کلیدواژه‌ی جدید به شما می‌دهد. حداقل ۱۰% از آن‌ها (بسته به تعداد بک‌لینک‌های جدید) به رتبه‌ی اول گوگل دست پیدا می‌کنند. یعنی ۱۰ کلیدواژه‌ی جدید در هر ماه. هر کلیدواژه ماهیانه به طور متوسط ۱۰۰-۱۵۰ بازدیدکننده تولید می‌کند، که به معنی ۱۰۰۰-۱۵۰۰ بازدیدکننده‌ی جدید در هر ماه است. بر طبق نرخ CPC (هزینه‌ی هر کلیک) در گوگل ادوردز ۲دلار (برای هر کلیک)، می‌توان دید که ارزش این بازدیدکننده‌ها حدود ۲۰۰۰-۳۰۰۰ دلار در ماه است. توجه داشته باشید موفقیت مقالات شما به بک‌لینک‌های باکیفیت بستگی دارد.

پس دلیل هیاهو برای رسیدن به رتبه‌ی اول مشخص است.

اکنون وقت آن است که فاکتورهای اصلی رتبه‌بندی را در سال ۲۰۱۸ بررسی کنیم.

 

لیستی از فاکتورهای تأثیرگذار بهبود رتبه‌ی سایت در گوگل در سال ۲۰۱۸

 

تعداد بازدیدهای وبسایت

به نظر می‌رسد که تعداد بازدیدهای وبسایت، یا به عبارتی ترافیک شما تعیین‌کننده‌ترین فاکتور رتبه‌بندی است. بنابر تحقیقات، وب‌سایت‌های معتبر متعاقباً ترافیک بیشتری دریافت می‌کنند و در نتیجه، شانس بیشتری برای رسیدن به رتبه‌ی اول گوگل دارند.

 

فاکتورهای رفتاری

(مدت زمان حضور کاربر در سایت، تعداد صفحات بازدید در هر نشست، نرخ خروج (bounce rate) نیز از مهم‌ترین فاکتورهای رتبه‌بندی به شمار می‌آیند؛ چرا که اگر می‌خواهید به رتبه‌ی اول دست پیدا کنید و همان‌جا بمانید، لازم است کاربران خود را بشناسید. به علاوه، جدیدترین آپدیت‌های گوگل اصولاً کاربر-محور هستند. پس همواره معیارهای مختلف را در تعیین موفقیت تجربه‌ی کاربری در وب‌سایت خود بررسی کنید.

 

محتوا

کیفیت و سودمندی محتوایی که بر روی وبسایت خود منتشر می‌کنید، نظر کاربر را نسبت به وب‌سایت شما شکل می‌دهد.به علاوه، طول مقاله‌ی شما نیز اهمیت دارد؛ چون مردم وقتی یک مقاله‌ی طولانی را می‌بینند، حس می‌کنند که شما حتماً تجزیه و تحلیل جامعی انجام داده‌اید که توانسته‌اید چنین مقاله‌ی بلندی تدارک ببینید. پس باید توجه داشته باشید که تمامی مقالات شما صرف نظر از تعداد کلمات، باید مفید و مناسب باشد.

 

پروفایل بکلینک

هر چقدر دامنه‌های بیشتری به شما ارجاع داده باشند،برای رتبه‌بندی شما بهتر است. بار دیگر می‌گوییم که کیفیت بک‌لینک‌های شما و نیز تعداد آن‌ها مهم است. یک پروفایل بک‌لینک طبیعی و قابل اعتماد یک شبه به دست نمی‌آید. سختی ایجاد یک پروفایل مؤثر بک‌لینک را در فضاهای پر رقابت مد نظر داشته باشید. پس ثابت قدم باشید و از استراتژی دقیقی برای ایجاد لینک پیروی کنید.

 

بهینهسازی داخلی

بهینه‌سازی داخلی نه‌تنها در رتبه‌بندی بهتر بلکه در موفقیت کمپین‌های بازاریابی نیز اهمیت دارد. باید صفحات وبسایت خود را نه‌تنها برای خزنده‌های گوگل، بلکه برای مردم، برای راحتی و استفاده‌ی آن‌ها نیز بهینه کنید.

 

چند راه ساده اما مؤثر در بهبود رتبه‌ی سایت شما

 

اگر کاری کنید که مردم وبسایت شما و مطالب آن را دوست بدارند و به آن اعتماد کنند، حتماً افزایش ترافیک مورد نظر خود را کسب می‌کنید!

پس تمرکز بیشتری بر تجربه‌ی کاربری وب‌سایت خود داشته باشید. طراحی بی‌آلایش، مرور ساده، امنیت، مطالب مفید و برقراری تماس مناسب با مخاطبان نقش قابل توجهی در افزایش ترافیک شما دارد. گوگل فاکتورهای رفتاری را در نظر می‌گیرد، پس می‌تواند بفهمد که وب‌سایت شما برای مردم جذاب و مفید است.

 

هر گاه شروع به نوشتن یک مقاله برای وبسایت خود میکنید، نیازها و تمایلات مخاطبین هدف خود را در نظر داشته باشید.

مردم قدر مقالاتی را که زندگی آن‌ها را ساده‌تر کند یا مشکلاتشان را برطرف کند، می‌دانند. به علاوه، نوشته‌های بلند و مفصل، ترافیک بیشتری جذب می‌کند. ثابت شده است که این روش‌ها حداقل ۱۰% افزایش ترافیک ایجاد می‌کنند.

از اسنیپتهای غنی استفاده کنید.

گوگل دائماً امکانات اسنیپت‌ها را تغییر می‌دهد. الآن اسنیپت‌ها می‌توانند حاوی رویداد، موسیقی، ویدئو، و سایر اطلاعات باشند. ویدئو و اطلاعات تألیف در اسنیپت‌ها به افزایش CTR کمک می‌کند. اسنیپت‌های غنی وب‌سایت شما را در SERP برجسته می‌کند و CTR را افزایش می‌دهد که خود موجب بهبود نرخ تبدیل خواهد شد.

وجود تصویر مؤلف در SERP احتمال رسیدن به رتبههای بالاتر را افزایش میدهد.

قاعده‌ی محکمی در مورد شکل این تصویر وجود ندارد. با این وجود، ما صدها تصویر را امتحان کرده‌ایم و می‌توانیم با اطمینان بگوییم که در صورت رعایت این موارد، نتیجه‌ی بهتری می‌گیرید:

تصویری از صورت واقعی یک انسان قرار دهید، نه لوگوی شرکت خودتان یا هر آیکان بی‌مصرف دیگری را.

از رنگ‌های با کنتراست استفاده کنید. کوچکی تصویر را مد نظر داشته باشید، پس وضوح مناسب برای آن یک ضرورت است.

مخاطب هدف خود را در نظر بگیرید: سن و سال، جنسیت، علایق، خاستگاه آن‌ها، و غیره.

 

برای مطالعه‌ی ادامه‌‌ی این مطلب به  بهبود رتبه‌ی سایت در بلاگ پارمیسافت مراجعه کنید.

به نرم افزار CRM نياز داريد؟ ابتدا بايد اين نكات را براي خريد CRM در نظر بگيريد...
ما را در سایت به نرم افزار CRM نياز داريد؟ ابتدا بايد اين نكات را براي خريد CRM در نظر بگيريد دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : parmisoft بازدید : 179 تاريخ : شنبه 13 بهمن 1397 ساعت: 14:24